MAX vakantieman

Nieuw seizoen MAX vakantieman bij MAX!

Op maandag 20 juni 2022 start het nieuwe seizoen van MAX vakantieman. De opzet is onveranderd; MAX vakantieman schiet gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp.

Vakantieproblemen

Sybrand Niessen gaat ook deze zomer samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. Naast oplossingen voor consumentenproblemen biedt MAX vakantieman diverse tips en rubrieken. Zo worden in de rubriek Beste Vakantieman vragen van kijkers behandeld die door een deskundige beantwoord worden en inspecteert De Mystery Guest accommodaties.

Meld uw vakantieklacht

Heeft u een prangende vraag aan of een tip voor de MAX vakantieman? Of heeft u het gevoel dat u onrecht is aangedaan bij het boeken van een reis of uitje? Verliep uw vakantie niet zoals gehoopt en heeft u een klacht die, of een probleem dat om een oplossing vraagt? Moest u uw reis afbreken of annuleren, en zit u nu met een financiële strop? Laat het ons weten en misschien kunnen wij u helpen bij de oplossing: MAXvakantieman.nl.

Geef een antwoord