Meld uw vakantieklacht

Viel uw vakantie in het water?

Het televisieprogramma Groeten van MAX zoekt naar oplossingen voor uw vakantieproblemen. Heeft u vervelende ervaringen gehad voor, tijdens of na uw vakantie? Heeft u een klacht die om een oplossing vraagt? Dan is de redactie van Groeten van MAX op zoek naar uw verhaal!

Bleek uw luxe camping bijvoorbeeld een bouwput te zijn met heel veel stankoverlast, stond u door toedoen van de reisorganisatie zonder koffers op het vliegveld of werd u ernstig ziek met alle gevolgen van dien?

Stuur uw verhaal via onderstaand formulier naar de redactie!

(Groeten van MAX wordt geproduceerd door Tuvalu Media in opdracht van omroep MAX)

Oproep: meld uw vakantieklacht

  • Door het invullen van dit aanmeldingsformulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden gaat u tevens akkoord met het feit dat Tuvalu Media uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt als hierna omschreven. Tuvalu Media verzamelt deze gegevens uitsluitend om te kunnen beoordelen of u al dan niet aanmerking komt voor deelname aan het programma en om contact met u te kunnen onderhouden als u uitgekozen wordt om deel te nemen aan het programma. Uw gegevens worden door Tuvalu Media uitsluitend gedeeld met de uitzendende omroep, Omroep MAX. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Als u niet in aanmerking komt voor deelname zullen de van u verzamelde gegevens worden vernietigd. Als u wel deelneemt zullen uw gegevens worden vernietigd na eerste uitzending van de serie.