Duur 03:02
Gepubliceerd op 17 juli 2018

Mogen wij even voorstellen: de reisbegeleiders van We zijn er Bijna! 2018

Over iets minder dan een week is het zover, dan gaat een gloednieuw seizoen van We zijn er Bijna! van startDit jaar reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders, tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. Met caravan of camper maken ze een tocht van ruim 4.000 kilometer naar het zonnige zuiden. Zo’n reis kan natuurlijk niet zonder goede reisbegeleiding en zij stellen zich graag aan u voor. 

Reisbegeleiders Lut en Willy

De Belgische Lut en Willy begeleiden de kampeerreis door Italië. En daar zijn ze behoorlijk druk mee. Ze doen dit niet voor het eerst, het is al hun 15e rondreis door Europa. De taken zijn goed verdeeld. Lut is van de informatie en Willy van de financiën. Het Vlaamse echtpaar heeft wat aan de Nederlandse mentaliteit moeten wennen. Inmiddels weten ze precies wat de Nederlandse deelnemers nodig hebben.

Extra begeleiders Nelly en Ries

Nelly en Ries brengen veel tijd door op de camping. Nelly had nooit gekampeerd voor zij Ries leerde kennen. Nu wil ze niet anders meer. Volgens hen is het de saamhorigheid die het kamperen zo leuk maakt. Ze zijn graag bezig en dat komt goed uit, want zij gaan Willy en Lut helpen bij het begeleiden van de reis. Ze hebben er zin in!

Deelnemers Ger en Wil

Ger en Wil zijn 2 van de deelnemers aan de reis door Italië. Het is niet hun eerste kampeertocht. Bijna 60 jaar geleden, wanneer Ger uit militaire dienst komt zijn hij en Wil al op kampeerreis geweest; op de scooter. Beiden maken zich nu op voor een reis met de camper. Maar Ger en Wil hebben nog een wens en dat is de Amalfi kust langs. Maar dat mag niet met de camper, dus dat wordt toch weer een scooter ritje.

De rondreis van We zijn er Bijna! door de hak en de laars van Italië is te zien vanaf maandag 23 juli 2018 om 21.25 uur op NPO 1. 

Geef een reactie

Reactie

    Blikje says:

    Wat ontzettend leuk! Wij hebben met Lut en Willy een paar jaar terug de ACSI reis naar Venetië etc. mee mogen maken. Wat een geweldig begeleiders echtpaar, wat fantastisch dat bij deze serie “We zijn er bijna”, zij als begeleiders echtpaar aan mochten schuiven!!! Wij gaan genieten!?????

Bekijk ook

Meer