Na de hoge waterstanden in Parijs in januari 2018, hebben ze er nu te maken met zware sneeuwval. Zo zwaar dat de Eiffeltoren gesloten is

Eifeltoren in Parijs gesloten vanwege winterweer

Na de hoge waterstanden in Parijs in januari 2018, hebben ze er nu te maken met zware sneeuwval. Zo zwaar dat de Eiffeltoren gesloten is voor bezoekers.

Code oranje

Helaas voor de toeristen kunnen ze nu alleen van een afstandje van de toren genieten. Het is niet bekend hoe lang de Eiffeltoren dicht blijft. Voor heel Frankrijk is door weerinstituut Meteo France code oranje afgegeven vanwege het winterweer. Vooral het noordelijke deel van Frankrijk heeft er last van. Het weer zorgt verder vooral voor veel verkeershinder.

Eifeltoren

365 dagen per jaar open

Normaal gesproken is de Eiffeltoren 365 dagen per jaar open, maar het is niet de eerste keer dat de deuren gesloten worden voor bezoekers. Zo is de toeristische trekpleister in 2016 gesloten vanwege voetbalrellen in de omgeving. In 2015 is het monument gesloten ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen op onder meer de Bataclan en Charlie Hebdo.

(Bron: ANP)

Geef een reactie