A4

6 weekeinden werk aan de A4

Aan snelweg A4 richting Amsterdam wordt tot en met oktober 6 weekeinden gewerkt. Rijkswaterstaat legt stiller asfalt neer, waardoor de weg steeds afgesloten zal zijn tussen knooppunt Burgerveen en Leiden.

1 uur vertraging

De werkzaamheden beginnen op vrijdag 26 mei 2017 om 21:00 uur en de weg gaat op maandagochtend 29 mei om 05:00 uur weer open. Automobilisten kunnen een omleidingsroute nemen en moeten volgens Rijkswaterstaat rekenen op een vertraging van 1 uur. Andere data waarop er aan deze weg wordt gewerkt, zijn de weekeinden van 9 juni, 16 juni, 29 september en 6 en 13 oktober 2017.

Hier ziet u waar de hinder precies zal zijn.

Hier ziet u waar de hinder precies zal zijn.

Schiphol

De A4 loopt van de Belgische grens tot aan knooppunt De Nieuwe Meer bij Amsterdam en vice versa. Het is een belangrijke snelweg, want onder andere luchthaven Schiphol ligt aan de A4. Wie van 26 t/m 29 mei over deze weg naar Schiphol wil, doet er verstandig aan om extra vroeg te vertrekken. Niet alleen omdat het knooppunt afgesloten is, maar ook omdat het op dit moment extra druk is op Schiphol.

Andere wegwerkzaamheden

Ook op andere wegen in Nederland wordt er in het weekend van 26 t/m 29 mei aan de weg gewerkt. Dit is onder andere het geval op de volgende punten:

A1 / A6: tussen Lelystad en Muiderberg afgesloten, waardoor Amersfoort lastiger te bereiken is. De vertraging is langer dan 30 minuten. Deze werkzaamheden duren tot 29 mei 2017 05:00 uur.
A1

N346: tussen Lochem en Zutphen wordt er in beide richtingen aan de weg gewerkt. Het verkeer wordt omgeleid. Deze werkzaamheden duren volgens de ANWB nog tot 2 juni 2017.
Lochem

(Bron: ANP, Rijkswaterstaat, ANWB)

Geef een reactie