Duur 06:57
Gepubliceerd op 15 september 2017

Wilhelmina en André samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Vrijdag 15 september 2017 zijn Wilhelmina (67) en André (64) samen naar klassiek geweest in Rotterdam. 

Gergiev Festival

samen naar klassiek

Wilhelmina woont in Hellevoetsluis. Haar hobby’s zijn zingen, musea bezoeken en ze gaat graag de natuur in. Ze is dol op het Gergiev Festival en beschrijft zichzelf als een erg actieve vrouw. André is 64 en woont in Alphen aan de Rijn. Zijn hobby’s zijn schrijven van proza, literatuur, klassieke muziek en vliegen.

Vrijdag 15 september 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig bij het Gergiev Festival in De Doelen in Rotterdam. Beleef Prokofjevs Oktobercantate voor groot koor en nog groter orkest, compleet met een militaire kapel, accordeons, megafoon, sirenes en machinegeweer. Zoiets wordt alleen gedaan op dit festival. Na afloop van dit concert geven saxofonist Ties Mellema en het Rembrandt Frerichs Trio in de Centrale Hal een afterparty met avant-garde jazz.

Verslaggever Cécile Gouder de Beauregard was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Wilhelmina en André het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 21 september 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie