arbeidsvitaminen

Week van de Arbeidsvitaminen op NPO Radio 5

NPO Radio 5 staat van 11 tot en met 15 april 2022 in het teken van het programma Arbeidsvitaminen. Ook de titels van MAX doen mee.

2e Week van Arbeidsvitaminen

In 2021, als het radioprogramma Arbeidsvitaminen 75 jaar bestaat, wordt de 1e editie van de Week van de Arbeidsvitaminen georganiseerd. Dit is zo’n succes dat er in 2022 opnieuw een themaweek rondom deze show wordt georganiseerd door NPO Radio 5.

Tjjdens de Week van de Arbeidsvitaminen worden door alle programma’s verzoeknummers gedraaid, precies zoals altijd in Arbeidsvitaminen gebeurt. Dit keer mogen medewekers van goede doelen hun favoriete liedjes aanvragen bij de dj’s. Onder andere de muzikale keuzes van de mensen achter de Voedselbanken Nederland, Stichting AAP en Alzheimer Nederland zullen te horen zijn.

Op de slotdag van deze week wordt iedereen uitgenodigd om zijn of haar favoriete muziek aan te vragen. Dit kan via de app van de zender of via hun website. Insturen kan nu al.

Titels van MAX

Uiteraard staan ook de programma’s van MAX in het teken van de Week van de Arbeidsvitaminen. Elke dag wordt er in de programma’s gebeld met een medewerker van een specifieke stichting en worden vervolgens de keuzelijst gedraaid. Op de vrijdag vervallen de vaste items, omdat er dan enkel verzoeken van luisteraars worden gedraaid.

(Bron en foto: NPO Radio 5)

Geef een antwoord