Tineke de Nooij

TinekeShow op 22 augustus live vanaf het Forever Young Festival

Op woensdag 22 augustus 2018 is Tineke de Nooij te horen vanaf het Forever Young Festival. Ze presenteert dan haar radioprogramma TinekeShow tussen 12.00 en 14.00 uur live vanaf de festivallocatie in Almere. Te gast bij Tineke zijn Fernando Lameirinhas, The Cowpokes en Petra Berger.

Forever Young Festival in TinekeShow

Het Forever Young Festival is een heus festival voor 65-plussers, met volop muziek, theater, kunst, cultuur en diverse activiteiten. Ter gelegenheid van dit speciale evenement verruilt Tineke de Nooij eenmalig de NPO Radio 5-studio voor Almere. In de uitzending interviewt de door Forever Young geprogrammeerde artiesten Tineke Fernando Lameirinhas, The Cowpokes en Petra Berger. Naast een interview zullen zij ook allen live optreden tijdens de uitzending tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5. Ook één van de initiatiefnemers van het festival, Sietse Dugour, schuift aan.

Over het festival

Na het doorslaande succes van de eerste editie in 2017, is het op 22 augustus 2018 tijd voor alweer het 2e Forever Young Festival in Almere. Tijdens het festival zijn er heel veel muzikale optredens, is er theater en kunnen de bezoekers workshops volgen. Nieuw dit jaar is het talentenpodium, waar talentvolle 65-plussers zelf kunnen laten zien wat zij in huis hebben.

Het evenement is gratis te bezoeken, maar er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze zijn allemaal al vergeven. Geen kaartje kunnen bemachtigen? dan kunt u via de TinekeShow toch meegenieten van het evenement.

Geef een reactie