Tineke de Nooij

Tineke de Nooij op vrijdag en zaterdag bij MAX op NPO Radio 5

Tineke de Nooij zal vanaf september 2018 minder uren gaan maken op NPO Radio 5. Bert Haandrikman neemt als nieuwe MAX-presentator op NPO Radio 5 een deel van haar uren over. Hij zal van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen zijn met de middagshow. Tineke blijft een bekend geluid bij MAX; zij zal met haar TinekeShow op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen zijn.

Grote liefde

Tineke de Nooij: “Mijn grote liefde blijft radio maken, maar het is wel fijn om iets meer vrije tijd te hebben. Ik ben dan ook blij dat Bert mijn uren kan overnemen. De luisteraars boffen echt met Bert, zij kunnen van hem geweldige radio verwachten. En hoe leuk is het dat ik nu ook op zaterdag te horen ben. Ik kan op zaterdag echt uitpakken met gasten en live-muziek, daar kijk ik naar uit!”

Vrolijk programma

Bert Haandrikman: “Ik heb er heel veel zin in om vanaf september de middag in te luiden bij mijn nieuwe werkgever MAX op NPO Radio 5. We gaan er een vrolijk programma van maken met leuke gasten en de beste muziek.”

Vrije tijd

MAX-directeur Jan Slagter: “Tineke presenteert deze maand nu al 8 jaar dagelijks haar middagprogramma en we gunnen haar van harte wat meer vrije tijd. Ik ben blij dat ze te horen blijft bij MAX. Bert Haandrikman is een geweldige aanwinst voor MAX op NPO Radio 5. Ik ben er trots op dat deze gelauwerde radiomaker vol enthousiasme de middaguren voor zijn rekening gaat nemen.”

Geef een reactie