De MAX!

De MAX! met Henkjan Smits en Manuëla Kemp: vanaf 1 januari nieuw op NPO Radio 5

Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren vanaf 1 januari 2018 een nieuw radioprogramma: De MAX! Dit programma van MAX wordt vanaf die datum elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur uitgezonden op NPO Radio 5.

Over het programma

De MAX! is een programma met muziek uit de afgelopen 7 decennia, met de nadruk op de jaren 60, 70 en 80. Kemp en Smits gaan elke dag op zoek naar de beste plaat bij ‘het gevoel van de dag’, ontvangen actuele gasten én er komen bekende bands live optreden.

Verandering in programmering

Manuëla Kemp is momenteel op NPO Radio 5 te horen als een van de presentatoren van Wekker-Wakker!. Vanaf januari 2018 zal Jeroen van Inkel deze plek overnemen in de ochtend. Smits en Kemp zullen in de studio bij De MAX! worden ondersteund door Fred Siebelink, die onder meer bekend werd als de sidekick van dj Rob Stenders.

Reacties

Smits: “De MAX! is een programma waar de liefde voor muziek van af spat”. Kemp: “En dat alles onder het motto‚ het is 6 uur, zet je radio op De MAX!”. Ook MAX-directeur Jan Slagter is blij met het nieuwe programma: “Manuëla Kemp en Henkjan Smits hebben een geweldige chemie, die al te zien was tijdens De Evergreen Top 1000. Ik kijk ernaar uit om hen samen in 1 programma op de radio te horen.“

De MAX! is vanaf 1 januari 2018 elke werkdag te horen van 18.00 – 20.00 uur op NPO Radio 5.

Geef een reactie