evergreen top 1000

Stem ook voor de Evergreen Top 1000

Jaarlijks bundelt NPO Radio 5 de mooiste evergreens aller tijden in hun Evergreen Top 1000. De lijst wordt samengesteld door de luisteraars van de zender. Wilt u ook uw stem laten horen? Dat kan vanaf 30 oktober 08.00 uur. Stemmen kan tot 5 november 2021. 

Inspiratie

In de jaren die achter ons liggen zijn talloze prachtige nummers gemaakt. Het kan daarom een hele klus zijn om al een lijstje samen te stellen van uw favorieten. Gelukkig schieten de dj’s van NPO radio 5 tijdens de stemweek te hulp. Zij draaien dan alleen muziek uit de keuzelijst en elk uur wordt er gebeld met een luisteraar die vertelt over zijn of haar stemlijst.

U kunt trouwens ook stemmen op nummers die niet voorkomen in de stemlijst. Als er maar genoeg mensen hetzelfde liedje invullen bij dezelfde vrije keuze, dan komt het in de lijst.

Stemfinaledag

Tijdens de stemfinaledag op 5 november kunt u tot 18.00 uur uw stem laten horen. Rond 19.30 uur maken MAX-dj’s Henkjan Smits en Manuëla Kemp in hun programma De MAX! de nummer 1 bekend. In 2020 gaat deze eer verassend naar Danny Vera’s Roller Coaster, die daarmee Het Dorp van Wim Sonneveld van de koppositie stoot. Kan Roller Coaster de hoogste notering vasthouden? Henkjan en Manuëla vertellen het u tegen die tijd.

De volledige lijst wordt op 18 november 2021 bekend gemaakt en is van 22 tot en met 26 november te horen op zender. De lijst wordt op tv begeleid door het programma NPO Radio 5 Evergreen Top 1000, waarin Henkjan Smits en Manuëla Kemp u de verhalen achter de nummers vertellen.

Stemweek Evergreen Top 1000, van 30 oktober tot en met 5 november 2021. Stemmen via site NPO Radio 5

(Beeld: Nationaal Archief)

Geef een reactie

Reactie

    J.Enserink says:

    Stem op Danny Vera het is nog steeds een Rollercoaster