Renate Evers presenteert MAX Vandaag nieuwsbulletins in Haandrikman!

Renate Evers presenteert vanaf vandaag, maandag 5 augustus, om 12.30 en 13.30 uur elke maandag tot en met donderdag de MAX Vandaag nieuwsbulletins in Haandrikman! van MAX op NPO Radio 5.

Renate Evers te horen in Haandrikman!

Renate Evers brengt in elke Haandrikman!-uitzending tweemaal het laatste nieuws en de hoogtepunten van maxvandaag.nl. Presentator Bert Haandrikman kijkt uit naar de samenwerking met Renate Evers: “Renate is een vakvrouw met veel kennis én ervaring. Ik ben blij dat ik haar mag verwelkomen in mijn programma.” Evers, de nieuwe stem van MAX, is een bekende in radioland. Ze is een voormalig nieuwslezer en was bovendien al eerder op NPO Radio 5 te horen.

Over MAX Vandaag

Naast het laatste nieuws, zal Evers dus ook de artikelen van deze site, maxvandaag.nl, onder de aandacht brengen. dagelijks verschijnen er op onze site nieuwe artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen: van recepten tot aan tips over hoe u het best kunt slapen in het vliegtuig. Ook hebben wij verschillende rubrieken, zoals het kamerplantenoverzicht. Hierin kunnen bezoekers van de site van alles lezen over bekende kamerplanten en de manier waarop deze verzorgd moeten worden. Ook kunnen lezers elkaar helpen in onze problemenrubriek Raad Gevraagd en hebben wij de muziekrubriek Plaatwaarde, waarin een lp-kenner bekende vinylplaten taxeert.

Haandrikman! van MAX is elke maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen op NPO Radio 5. De eerste uitzending met Renate Evers kunt u terugluisteren op de website van NPO Radio 5.

Geef een reactie