Duur 04:19
Gepubliceerd op 26 augustus 2020

Op pad met Van onschatbare waarde-expert Arnold Wegh

In het programma Van onschatbare waarde krijgen kopers van bijzondere waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan 1 van de 4 experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, dan is er geen weg meer terug. De experts zijn Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bas Jonker en wij mochten met hen op pad. Zij geven op MAX Vandaag een exclusief kijkje in hun leven. 

Op pad met Arnold Wegh

Als eerste zijn we met Arnold Wegh op pad gegaan. We krijgen een kijkje in zijn loods en hij vertelt het bijzondere verhaal achter het glas whisky dat hij na elke gesloten deal drinkt.

Benieuwd naar de experts die zich in Van onschatbare waarde over de objecten buigen? Bert DegenaarBas Jonker  en Bianca Frölich stellen zich graag aan u voor.

Van onschatbare waarde is te zien vanaf woensdag 1 september 2021 om 21.30 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reacties (4)

  simon55 says:

  Van onschatbare waarde. Een geweldig programma, kijk er heel erg graag naar. En ook alle vier , zijn geweldige mensen

  Alexiva says:

  Ik vind dit een erg boeiend programma vol verrassingen,ook de presentatie door Dionne Sax
  erg fijn om naar te kijken,zelf had ik van 1997 tot 2004 een Meubelservice bedrijf waar ik veel
  antieke Kabinetkasten entc en andere mooie objecten heb gestoffeerd en gerestaureerd,maar vanwege gezondheidsreden moest ik helaas mijn kleine bedrijf beëindigen!

  Guillaume says:

  Een harde werker met visie die (de ontwikkeling van) deze handel al vroeg naar waarde wist te schatten. Ik weet nog dat hij vele jaren geleden startte in een rijtjeshuis in Beuningen, waar ik toen e.e.a. van hem kocht. Daarna vertrok hij naar het prachtige herenhuis in Bemmel, dat hij opknapte en met de loods erbij uitbreidde tot de huidige bedrijfsomvang. Hopelijk heeft hij een opvolger, want de gemiddelde handel is enorm in waarde gedaald. Waar vroeger een antiek tinnen bord 3 a 400 gulden kostte, koop je het nu voor enkele tientjes, en dat geldt voor vrijwel alles, er is geen vraag meer naar, en Marktplaats biedt ook veel goedkoop aan. Waar nog wel muziek in zit is het hoogste segment in die sector, aangeboden door de leden van de VHOK. Maar het leven bestaat uit golfbewegingen, en als je maar lang genoeg wacht komen Ikea en Gamma ook de strot uit, en komt Arnold er weer in, incl. whisky.

  ArnoldG says:

  Beste Arnold Wegh,

  Als naamgenoot kijk ik met meer dan gewone interesse naar jouw optreden.
  Geweldig ook wat je, samen met je broer, zo allemaal zakelijk voor elkaar gekregen hebt!

  Maar zou je die alcohol reclame niet beter Wegh kunnen laten?
  Praat eens met een MDL specialist, een neuroloog, een een kinderarts, een oncoloog, een schoolleiding, met de AA over de catastrofale gevolgen van alcoholgebruik, gepropageerd via de media. Daar is niets leuks of verrassends bij.

  Alcohol heeft geen enkele rationele of leuke of verrassende functie in jouw presentatie.
  Integendeel, het lijkt op een vals trucje om een tegenspeler uiteindelijk toch te vloeren!

  Met vriendelijke groet,
  Arnold

Bekijk ook

Meer