NPO radio 5

NPO Radio 5 komt met zomers programma

Op zoek naar het vakantiegevoel? Luister dan van 18 juli tot en met 14 augustus naar de extra zomerse uitzendingen van NPO Radio 5. Dit kunt u verwachten. 

Zomerse reportages

De reguliere programma’s van NPO Radio 5 krijgen in de genoemde periode een extra zomers tintje. Onder meer door reportages van verslaggever Joris Kreugel. Hij fiets kriskras door Nederland, op zoek naar zomerse verhalen van vakantievierend Nederland. Zijn reportages worden onder andere uitgezonden in de MAX-programma’s Je dag is goed en Haandrikman!. Zijn laatste bijdrage is te horen in De MAX!, eveneens een radioprogramma van MAX. Kreugel maakt ook video’s van zijn avonturen, die u kunt zien op de site van NPO Radio 5.

Muziek en prijzen

Verder wordt er veel zomerse muziek gedraaid op de zender, zijn er tussendoor korte audiofragmentjes te horen over zomers van weleer en kunt u leuke zomerse NPO Radio 5-prijzen winnen. Deze elementen komen terug in alle programma’s op de zender.

Frank Boeijen sluit af

De zomerse periode van NPO radio 5 wordt afgesloten door niemand minder dan Frank Boeijen. Hij geeft op 14 augustus 2 concerten in openluchttheater De Kersouwe in Heeswijk Dinther. U kunt hierbij aanwezig zijn. Later leest u op deze site hoe u in aanmerking kunt komen voor kaartjes. Die avond vervalt de reguliere programmering en doet Bert Kranenbarg live verslag. Daarna praten Bart van Leeuwen en Bert Haandrikman na vanuit de studio.

Op MAX Vandaag besteden wij ook regelmatig aandacht aan de zomermaand van NPO Radio 5.

U kunt NPO Radio 5 beluisteren via nporadio5.nl of via een DAB+-radio.

Geef een reactie