Bed and Breakfast

Nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start

Zondag 10 februari 2019 zendt MAX weer een gloednieuw seizoen van het programma Bed & Breakfast uit. Dit seizoen bezoeken de kandidaten B&B’s in onder andere Brabant en Overijssel. 

B&B’s door het hele land

In Bed & Breakfast testen 3 B&B-eigenaren elkaars onderneming. In de eerste aflevering van het seizoen wordt er gelogeerd pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christa runnen de bed & breakfast in een oude pastorie. Vervolgens reist de groep naar Midden-Delfland. Hier hebben skiliefhebbers Aad en Christel een B&B met kamers in wintersportstijl. Natuurlijk wordt er geskied, maar de gasten brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. En Peter en Anneriet hebben in de gemeente Boxmeer retrokamers en hele fanatieke dorpsbewoners. De B&B-gasten gaan een wedstrijdje wandelvoetballen tegen het dorpsteam, onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel.

Over Bed & Breakfast

In het MAX-programma Bed & Breakfast logeren 3 stellen allemaal 1 nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen en leiden ze hen rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast is te zien vanaf zondag 10 februari 2019 om 20.20 uur op NPO 1.

Geef een antwoord