amy muller

Nieuw bij MAX: presentatietalent Amy Muller presenteert Voor de dag!

Elke dinsdag en woensdag bereidt jong presentatietalent in Voor de dag de luisteraars van NPO Radio 4 voor op de dag. Sinds begin deze maand neemt Amy Muller de woensdag namens MAX voor haar rekening. 

Over Amy

De 22-jarige Amy heeft een studie commerciële economie afgerond en is momenteel bezig met haar master communicatiewetenschappen. Haar grootste passies zijn echter: presenteren en muziek. Deze komen samen in het maken van radio. Sinds begin maart 2021 gaat Amy, elke woensdag voor MAX, op een klassieke ontdekkingstocht.

Amy Muller: “Ik vind de ochtend het fijnste moment van de dag. Met ons programma bieden we luisteraars de mogelijkheid om rustig wakker te worden en mee te luisteren naar muziek waar van alles over te ontdekken valt. We staan stil bij de de woensdag en gebruiken de uren tussen 05.00 en 07.00 uur om klaar te stomen; Voor de dag.”

Maatwerk

Voor de dag met Amy Muller is elke woensdag van 05.00 tot 07.00 uur te horen op NPO Radio 4. Voor de Dag is niet het enige MAX-programma op NPO radio 4. Door de week zendt de zender ook maatwerk uit. maatwerk wordt gepresenteerd door Sander Zwiep en hoort u elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Geef een reactie