kerstorkest

Doe ook mee met het Maatwerk kerstorkest

Door de aanhoudende coronapandemie zullen er ook in 2021 een stuk minder kerstconcerten georganiseerd worden dan pre corona. Gelukkig heeft de redactie van het MAX/NPO Radio 4-programma Maatweek hier iets op bedacht. Om toch in de kerststemming te komen nodigen zij musici uit het hele land – amateurs en professionals – uit om mee te spelen met het Maatwerk OrKerst.

Iedereen dit dit wil kan de redactie een opname sturen van zijn of haar versie van het bekende kerstlied Hark! The Herald Angels Sing, waarvan de melodie is geïnspireerd op een stuk van de bekende componist Mendelssohn. Het maakt niet uit welke instrument u bespeeld. Bent u vooral goed bij stem en speelt u geen instrument? Ingezongen versies zijn ook welkom. Uiteindelijk worden alle inzendingen samengevoegd en op 24 december 2021 uitgezonden in Maatwerk.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Zo doet u mee

Op de site van NPO Radio 4 vindt u de bladmuziek en een audiobestand dat u kunt gebruiken om mee te spelen. Het is belangrijk om dit audiobestand als leidraad te gebruiken, want zo speelt iedereen in dezelfde toonhoogte en in hetzelfde tempo.

Wilt u meedoen? Stuur uw inzending (alleen audio) dan voor 19 december 2021 naar maatwerk@omroepmax.nl. Als u vragen heeft kunt u zich wenden tot hetzelfde mailadres.

Maatwerk, elke werkdag tussen 12,00 en 16.00 uur op NPO Radio 4

Geef een reactie