MAX

MAX ís er, ook deze zomer: een overzicht van MAX’ zomerprogrammering op televisie

MAX is er! De hele zomer zendt MAX nieuwe programma’s uit. Voor de mensen die thuisblijven, voor mensen die op vakantie gaan en voor mensen die op zoek zijn naar een glimlach. Juist nu. Een greep uit de MAX-zomerprogrammering, met gloednieuwe titels en nieuwe seizoenen van bekende programma’s.

Wijzigingen

Om te beginnen een kleinen kanttekening. Want door de coronaciris zijn de opnames van veel programma’s niet doorgegaan en wordt er door de NPO veel gewijzigd in de programmering. Hieronder dus een overzicht van wat u kunt verwachten, maar nog niet met de exacte datum en tijd erbij. Kijk voor de actuele stand van zaken op de overzichtspagina van MAX.

Nieuwe programma’s

Nieuwe programma’s die MAX dit zomerseizoen uitzendt zijn onder andere: MAX Mooiste Treinreizen en de Britse hitserie The Great British Sewingbee. Ook zendt MAX een aantal van zijn populairste programma’s uit in de zomer. Zo is er een nieuw seizoen Van Onschatbare Waarde onder leiding van Dionne Stax. In het vervolg op Denkend aan Holland en trekken André van Duin en Janny van der Heijden er weer met de boot op uit in Nederland.

Documentaires

Ook veel documentaires bij MAX deze zomer. Waaronder Onze jongens in de jungle, 50 jaar vrijheid, liefde en muziek, over het 50-jarige jubileum van het Holland Pop Festival en Joop! Eindelijk Kampioen, over Joop Zoetemelk, die 40 jaar geleden de Tour de France op zijn naam schreef.

Vertrouwde programma’s

Op dit moment zendt MAX ook nieuwe seizoenen uit van MAX vakantieman en Hollandse Zaken. Zoals eerder bekend werd gaat Tijd voor MAX  maanden langer door, namelijk tot en met 3 juli. Dit geldt ook voor het MAX Ouderenjournaal.

Herinneringen ophalen

Ook worden er herinneringen opgehaald. Bijvoorbeeld Het Beste van Heel Holland Bakt, waarin de hoogtepunten uit vorige seizoenen zijn te zien. En er is niet alleen oude koek, want er zijn ook nooit eerder vertoonde beelden te zien. En om het vakantiegevoel op te roepen, zendt deze zomer afleveringen van We zijn er Bijna! opnieuw uit.

Geef een reactie