Duur 04:08
Gepubliceerd op 18 augustus 2017

Marianne en Vincent samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Vrijdag 18 augustus 2017 zijn Marianne (54) en Vincent (62) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.

Stravinsky’s Petroesjka

samen naar klassiekMarianne woont in Hoorn. Haar hobby’s zijn lezen, wandelen, dansen, fietsen, koken en uitgaan. Vincent is  zijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, de tijd nemen om nieuwe dingen te leren, pianospelen en literatuur.

Samen gaan zijn naar een concert van Simone Lamsma en het Nationaal Jeugd Orkest in het Concertgebouw in Amsterdam. In Stravinsky’s Petroesjka brengt een vileine tovenaar 3 poppen tot leven, om ze te exploiteren voor publiek. Vooral de strooien man Petroesjka heeft het niet makkelijk. Kon hij maar mens worden en in vrijheid de liefde beleven! Petroesjka is eigenlijk een ballet maar bevat ook in de suiteversie volop sprookjesachtig drama.

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Marianne en Vincent het hebben gehad? U kunt hun reactie op de ontmoeting beluisteren tijdens het MAX Avondconcert op NPO Radio 4 op 4 september 2017 van 20.00 – 22.30 uur. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie