veteranendag

Jan Rietman presenteert Wekker-Wakker-Weekend! live vanuit Den Haag

Zaterdag 26 juni 2021 is de Nederlandse Veteranendag. Ter gelegenheid van deze speciale dag komt het MAX-radioprogramma Wekker-Wakker-Weekend! die ochtend live vanaf het bordes van het historische Kurhaus in Den Haag. Presentator Jan Rietman ontvangt daar gasten als Lee Towers en Dick Jol. En er is uiteraard veel aandacht voor Veteranendag zelf.

Over de speciale uitzending

Ter gelegenheid van Nederlandse Veteranendag heeft Jan Rietman besloten om zijn radioprogramma Wekker-Wakker-Weekend! te presenteren vanaf het bordes van het historische Kurhaus in Den Haag. Het belooft een bijzondere uitzending te worden. Ook komt Koos Sol van het Nederlandse Veteraneninstituut langs en draait Jan het nieuwe veteranendaglied van Stef Bos. Marinier Robin Imthorn gaat 5 marathons in 5 dagen lopen om het taboe rondom het praten over PTSS en angstgevoelens bij veteranen te doorbreken. Hij praat erover met Jan Rietman. Verder natuurlijk heel veel leuke gesprekken op en rond het strand én de allermooiste muziek.

Ode aan onze Veteranen

Naast deze themashow van Wekker-Wakker-Weekend! is op 4 juli 2021 ook het programma Ode aan onze Veteranen te zien bij MAX. Carrie ten Napel presenteert dit muzikaal eerbetoon aan 5 Nederlandse veteranen, die extra in het zonnetje worden gezet. De odes worden gebracht door onder meer Marcel Veenendaal en de 3JS. Ode aan onze Veteranen is zondag 4 juli om 18.10 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Wekker-Wakker-Weekend!, elke zaterdag tussen 06.00 en 10.00 uur op NPO Radio 5.

Ode aan onze Veteranen, 4 juli om 18.10 uur op NPO1.

Geef een reactie