Heel Nederland Thuis in Beweging

Heel Nederland Thuis in Beweging

Olga Commandeur is vanaf vrijdag 20 maart 2020 personal trainer van thuiszittend Nederland. Op MAX Vandaag publiceert zij een wekelijks trainingsschema voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.

Aftrap met een live training

Op vrijdag 20 maart rond 18.15 uur, na Tijd voor MAX, verzorgt Olga Commandeur een live-training, als warming-up voor Heel Nederland Thuis in Beweging. Iedereen kan thuis meedoen op facebook.com/omroepmax. Mensen die willen aangeven dat ze meedoen, kunnen zich aanmelden via deze facebookpagina.

Corona-maatregelen

Nu door de (terechte) corona-maatregelen vooral veel ouderen thuiszitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Terwijl algemeen bekend is dat bewegen juist heel belangrijk is voor de gezondheid van lichaam en geest. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer. Op verschillende platforms biedt zij dagelijkse oefeningen aan, op basis van uitzendingen van Nederland in Beweging, die samen een weekschema vormen.

Dagelijks op NPO Radio 5, MAX Vandaag en sociale media

Olga stelt haar nationale trainingsschema beschikbaar op de pagina Heel Nederland Thuis in Beweging. Vanaf 21 maart 2020 verschijnt hier de eerste training. Elke dag staat een ander lichaamsdeel centraal. Intensievere trainingen worden afgewisseld met minder intensieve trainingen. Elke doordeweekse ochtend op NPO Radio 5 in Je Dag Is Goed introduceert Olga de oefening van de dag bij Jeroen van Inkel. Ook zorgt ze voor de broodnodige motivatie op sociale media.

Dagelijks op TV

Naast de speciale Heel Nederland Thuis in Beweging-trainingen, is Nederland in Beweging ook elke dag rond 10.25 uur op NPO 2 bij Omroep MAX te zien.

Olga Commandeur is op vrijdag 20 maart 2020 om 17.10 uur te gast in Tijd voor MAX. Op de facebookpagina van Omroep MAX trapt zij Heel Nederland Thuis in Beweging af met de live training.

Geef een reactie

Reacties (8)

  hoppa says:

  Aftrappen op de facebookpagina, maar wat als je geen facebook hebt, kun je dan die livetraining niet zien?

   MAX Vandaag says:

   Beste hoppa, rcvd en elsa, bedankt voor uw reacties. Naast Facebook kunt u ook via de website van MAX Vandaag thuis in beweging zijn met Olga. De filmpjes zullen worden geplaatst op:https://www.maxvandaag.nl/heel-nederland-thuis-in-beweging/

   ineke18 says:

   Inderdaad, ik heb ook geen facebook.

  rcvd says:

  Ik heb geen facebook en wil gen facebook. Kan ik dan niet meedoen?

  elsa says:

  Leuk om nederland in beweging via faceboek te volgen, maar ook ik heb geen faceboek en kan er dan ook geen gebruik van maken. Heel erg Jammer.

  willy Lendowitsch-Jongejans says:

  Ze doen het zo goed, de mensen zijn heel blij met haar, vorig jaar heb ik haar persoonlijk mogen,
  ontmoeten bij de Gouden dagen, een blij en vriendelijke vrouw.
  Mw.W.Lendowitsch-jongejans

  Marij says:

  Heel jammer mijn moeder van 94 doet dagelijks mee maar heeft geen internet, zit niet op sociale media.
  Ik lees nu dat na kamervragen van 50 plus er rond 10 uur uitzendingen herhaald worden prima, maar van omroep Max had ik toch wat meer verwacht voor de ouderen
  Mijn moeder met alleen AOW zelfstandig wonend waar de hulp niet meer komt thuiszorg minder , is de tv nu belangrijk
  Zij heeft geen Netflix NPO streaming’s diensten etc.
  Het zou fijn zijn dat er meer voor deze groep gedaan zou worden.
  Ook de winkel openstelling om 7 uur s,morgens is ongelukkig, de thuiszorg is dan nog lang niet geweest

   MAX Vandaag says:

   Beste Marij, bedankt voor uw reactie. De oefeningen op Facebook en de website van MAX Vandaag van Nederland in Beweging zijn als extra bedoeld. Daarnaast blijven er ook gewoon elke ochtend (met in de middag een herhaling) uitzendingen op de televisie te zien.