WhatsApp

Digitips over WhatsApp

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze keer over het gebruik van berichten-systeem WhatsApp.

WhatsApp-bericht intrekken

Soms gebeurt het weleens, u typt een bericht en verzendt ‘m, maar bedenkt dan dat u dat helemaal niet had willen sturen. Of wel, maar naar een andere persoon. Er zit een functie in WhatsApp om het bericht dan in te trekken.

WhatsApp-bericht markeren als favoriet

Bij sommige berichten is het handig als u die snel terug kunt vinden. Een afspraak die u via WhatsApp gemaakt heeft bijvoorbeeld. Dan kunt u zo’n bericht markeren als favoriet, zodat u hem snel weer terug vindt. Bekijk hoe u dat doet.

Contactpersoon aan WhatsApp toevoegen

Hoe voegt u iemand die in uw telefoonlijst toe aan WhatsApp en hoe stuurt u een appje naar een persoon die niet in uw telefoonlijst staat? Bekijk de stappen die u hiervoor moet uitvoeren.

Meer Digitips

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over uw gegevens bij MijnOverheid, Excel en het vergroten van de letters op uw beeldscherm? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een antwoord