Janny en André leren jodelen

Denkend aan Zwitserland: Janny en André leren jodelen

Janny van der Heijden, André van Duin en hond Nhaan verruilen hun boot van Denkend aan Holland voor de trein. Samen maken ze in Denkend aan Zwitserland een unieke treinreis door het prachtige Zwitserland. Ze gaan natuurlijk ook op avontuur samen. Ze leren meer over jodelen. 

Zwitserland op zijn mooist

De adembenemende treinreis in Denkend aan Zwitserland door Zwitserland brengt Janny en André onder meer naar Zermatt, Luzern, Davos en St. Moritz. Onderweg genieten ze van spectaculaire uitzichten en proeven ze van de Zwitserse cultuur. Naast de treinreis maken jodelen, alphoornblazen, sleeën en zelfs een avontuurlijke klimexpeditie deze reis tot een unieke en hilarische ervaring. De reis start in Davos en heeft als eindstation St. Moritz

Janny en André leren jodelen

De treinreis door Zwitserland brengt Janny en André naar de historische stad Luzern aan het Vierwoudstrekenmeer. Daar bezoeken ze de hoogtepunten van de stad en verdiept Janny zich in de Zwitserse keuken. Per boot reizen Janny en André richting Rigi: de koningin van de bergen. Hier leren ze van een bergkoor vol in traditionele kleding hoe ze moeten jodelen.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Denkend aan Zwitserland is te zien op 26 november, 3, 10 en 17 december 2023 om 21.35 uur op NPO 1. 

Geef een reactie