Janny en André gaan sleeën

Denkend aan Zwitserland: Janny en André gaan sleeën

Janny van der Heijden, André van Duin en hond Nhaan verruilen hun boot van Denkend aan Holland voor de trein. Samen maken ze in Denkend aan Zwitserland een unieke treinreis door het prachtige Zwitserland. Ze gaan natuurlijk ook op avontuur samen. Dit keer gaan ze sleeën. En dat heeft nog wat voeten in aarde. 

Helende berglucht van Davos

De reis start in de laatste uitzending van Denkend aan Zwitserland in Davos, bekend om de helende berglucht. In dit plaatsje is het Nederlandse astmacentrum te vinden, waar Janny en André een aantal patiënten ontmoeten. Daarna brengt een bijzondere trein het duo naar hun eindstation: St. Moritz, waar Janny een verrassing staat te wachten. André leidt haar – vergezeld door een kudde geiten – naar een hut die ooit in een echte Heidi-film werd gebruikt.

Samen sleeën

Sneeuw en Zwitserland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wat voor sneeuw, er ligt een dik pak. Dan mag een ritje op de slee net ontbreken. En dus gaan Janny en André sleeën. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot… En wat hoe doen ze dat met Nhaan, die moet natuurlijk ook mee.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Denkend aan Zwitserland is te zien op 26 november, 3, 10 en 17 december 2023 om 21.35 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een reactie

Reacties (2)

  ansdeleest says:

  Wat hebben we genoten van de afleveringen.
  Vorig jaar maakten mijn man en ik onze heerlijke Huwelijksreis met de trein naar en door Zwitserland en alle mooie plekjes zagen we nu weer terug en ook in de sneeuw.
  Hopelijk mogen we deze reis nog eens overdoen 🌺

  pietervk says:

  Ik was altijd fan van Andre maar ik vind zijn manier van praten steeds meer passend bij een kinderprogramma. Daarnaast vind ik de manier hoe hij Zwitsers behandelt met schijtlollige opmerkingen in het Nederlands, waar de ander niets van begrijpt, eigenlijk genant.