De Perstribune geeft kijkje achter de schermen

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX zendt zondag 10 september 2017 live, met publiek, uit vanaf de Open Studio Dagen in Hilversum. Te gast zijn onder andere Erik van der Hoff, Sandra Ysbrandy, Mounir Toub en Nico-Jan Hoogma.

Het eerste uur

In het eerste uur van De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur, is tv-producent en presentator Erik van der Hoff te gast. Van der Hoff timmert aan de weg met zijn mediabedrijf Blazhoffski. In het verleden was hij onder meer actief als zanger Roberto Jacketti. Ook aanwezig in de MAX-studio zijn de televisiekoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Zij begonnen in de week van 3 september 2017 met het nieuwe dagelijkse kookprogramma Kook mee met MAX.

Directeur Heracles Almelo

In het tweede uur van De Perstribune, tussen 13.00 en 14.00 uur, schuift Nico-Jan Hoogma aan. Hoogma is tegenwoordig directeur van Heracles Almelo. Als voetballer speelde hij onder meer in de Bundesliga, bij Hamburger SV.

Meeluisteren van 12.00 tot 14.00 uur

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag bij shorttracker Sjinkie Knegt. En mediadeskundige Ron Vergouwen keek afgelopen week vooral naar de nieuwe tv-programma’s van RTL. De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

U kunt op zondag 10 september 2017 meeluisteren met De Perstribune tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1. Wilt u meer weten over de Open Studio Dagen 2017? Lees dan dit artikel hierover.

Geef een reactie