De MAX Eropuitjes van 5 t/m 11 augustus

Gaat u voor de feesten in Zeeland of Friesland? Maakt u een mooie wandeling door pittoresk Urk of kijkt u uw ogen uit tijdens het Zandsculpturen Festival in Blauwestad? Kijk snel welke Eropuitjes wij de komende week voor u verzameld hebben!

Visserijfeesten in Zeeland

Het grootste feest van Zeeland, De Visserijfeesten van Breskens, gaat vrijdag 5 augustus weer van start. Het evenement bestaat al sinds 1953 en is elk jaar een groot gezellig feest! Met optredens van bekende Nederlanders, verschillende bands en straatartiesten en een grote braderie.

Sneekweek

De Sneekweek is het grootste binnenwater zeilevenement van Europa en de perfecte combinatie van gezelligheid en sportiviteit. Voor zaterdag 6 augustus hebben wij een Eropuitje voor u gepland naar dit spektakel.

Zondagmiddagconcert

Geniet op zondag 7 augustus van live muziek in het Oranjepark in Apeldoorn. Vanuit de muziektent wordt u tussen 14.00 en 16.00 uur getrakteerd op leuke bands en artiesten, met elke week een ander genre. Aansluitend kunt u eventueel de Stadoase bezoeken.

Hunebedden

Op maandag 8 augustus kunt u de oudste monumenten van Nederland bezoeken: de Hunebedden, te Drenthe. Deze prehistorische grafkelders van meer dan 5000 jaar oud zijn zeker een bezoekje waard.

Pittoresk Urk

Het voormalige eiland Urk in Flevoland heeft een pittoresk oud centrum en op woensdag 10 augustus is er een braderie in de winkelstraat. Met op loopafstand de havens en bezienswaardigheden, zodat u uw bezoek aan de braderie kunt combineren met een stadswandeling en een lekker hapje eten in 1 van de visrestaurants.

Zandsculpturen

Op donderdag 11 augustus kunt u uw ogen uitkijken op het Zandsculpturen Festival in Blauwestad. Het festival heeft dit jaar Space en Science als thema. Bij een zonnige dag kunt u na het bezichtigen van de zandsculpturen nog genieten van het strand, wat grenst aan het festivalterrein.

Nog meer MAX Eropuitjes zien? Bekijk dan het complete overzicht!

Geef een reactie