Duur 04:57
Gepubliceerd op 30 januari 2017

Bodo en Marcel samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Maandag 30 januari 2017 zijn Bodo (41) en Marcel (43) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.

Een zonnig programma

Koppel datingspelBodo is 41 jaar en komt uit Amsterdam Hij houdt van reizen, lezen, de natuur, interieur, mode, Frankrijk en het Bourgondische leven. Hij houdt van veel verschillende soorten klassieke muziek, maar het meest van barok. Marcel is 43 jaar en komt uit Tilburg. Hij houdt van klassieke muziek (barok en Rachmaninov), het theater, het filmhuis, wandelen, yoga, zwemmen en Franse les. Want ooi wil Marcel een huisje in Frankrijk…

Samen zijn aanwezig bij het concert in de grote zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Te horen zijn de kleine Haffner en de grote Linzer: 2 zeer uiteenlopende symfonieën van Mozart. Zij vormen de kern van dit zonnige programma met het Nederlands Kamerorkest en Gordan Nikolić.  Het jonge Nederlandse cellotalent Sietse-Jan Weijenberg debuteert als solist bij het Nederlands Kamerorkest.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Bodo en Marcel hebben gehad? Luister deze uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan  donderdag 9 februari 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer