Duur 04:40
Gepubliceerd op 17 april 2017

Bob en Doremieke samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Woensdag 12 april 2017 zijn Bob (48) en Doremieke (39) samen naar klassiek geweest in Tilburg.

Een spannend programma

Koppel datingspel

Doremieke woont in Eindhoven. Zij houdt van wandelen, koken, tuinieren en alle soorten muziek, van folk tot pop. En natuurlijk houdt zij van klassieke muziek.

Bob woont ook in Eindhoven. Hij houdt van klassiek gitaarles, lezen over muziek, koken, tuinieren en concerten bezoeken van blues tot wereldmuziek. En natuurlijk houdt hij van klassieke muziek.

Maandag 17 april 2017 is het concert in MAX Avondconcert uitgezonden uit wat vorige week woensdag 12 april te zien was in de Concertzaal in Tilburg. Het jonge vioolgenie Aleksey Semenenko (tweede prijs Koningin Elizabethwedstrijd 2015) heeft het in zich om een van de allergrootsten te worden. Samen met de Russische pianiste Inna Firsova brengt hij een spannend programma met o.a. een charmant showstuk van Wieniawski en een onstuimige, inventieve vioolsonate van Grieg.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Bob en Doremieke het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 2 mei 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie