Duur 06:05
Gepubliceerd op 14 februari 2018

Manon en Carel Samen naar Klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Woensdag 14 februari 2018 zijn Manon (52) en Carel (54) samen naar klassiek geweest in Den Haag.  

Februari Festival

samen naar klassiek

Carel komt uit Breda. Hij houdt van lezen (filosofie en non-fictie), hockey, fitness, beetje golf, skiën en kunst. En natuurlijk van klassieke muziek: Chopin, Bach, Rachmaninoff… en nog zoveel meer. Alleen het wilde bombastische genre trekt hem niet.

Manon woont in Rotterdam. Zij houdt van lezen, kunst, tennissen, wandelen en koken voor vrienden. En natuurlijk van klassieke muziek: Chopin, Bach, Grieg… en nog zoveel meer.

Woensdag 14 februari 2018 vindt het concert plaats in de Nieuwe Kerk in Den Haag. In het Februari Festival worden de Mendelssohns en Schumanns aan u voorgesteld door het Quartetto di Venezia. Met onder andere violiste Simone Lamsma en celliste Quirine Viersen.

Verslaggever Beitske de Jong is erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Manon en Carel het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. In de uitzending van MAX Avondconcert op 21 februari  van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4 is de reactie op de ontmoeting te horen. Dan hoort u ook wie het nieuw Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer