bloemencorso Rijnsburg

Bloemencorso Rijnsburg in teken van spreekwoorden en gezegden

De bloemetjes buiten zetten, zo trots als een pauw en zwemmen in het geld. Het thema van de jaarlijkse Bloemencorso Rijnsburg is spreekwoorden en gezegden. Op zaterdag 12 augustus 2017 rijden de fleurige praalwagens weer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.  

Flower Parade Rijnsburg

Dit jaar is het de 72ste editie van de Flower Parade Rijnsburg. Arrangeurs uit heel Nederland weten wel raad met het thema spreekwoorden en gezegden. Met ruim 250.000 bloemen en planten tonen zij hun creaties op 12 praalwagens, 2 muziekwagens en ruim 30 andere met bloemen versierde voertuigen.

Bewonderen

Het feest begint op vrijdag 11 augustus. In Bloemenveiling Royal FloraHolland kunt u naar de Flower Parade Show. De bloemencorso gaan zaterdag 12 augustus om 13.00 uur van start in Rijnsburg en vervolgt de route door Katwijk en Noordwijk. Op zondag 13 augustus zijn de praalwagens ook nog  te bewonderen. Ze staan dan op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

MAX en de bloemencorso

MAX is ook vertegenwoordigd op een van de praalwagens. Het thema van de wagen is Met Het Mes op Tafel. Er rijdt ook nog een MAX-auto versierd met bloemen mee. De 72ste editie van de Bloemencorso Rijnsburg wordt door MAX op zaterdag 19 augustus 2017 om 17.10 uur op NPO 2 uitgezonden. De presentatie is in handen van Mascha de Rooij.

(Bron: ANP)

Geef een reactie