Eurovisie Songfestival

Bert Haandrikman telt op radio en online af naar het Eurovisie Songfestival

MAX-radiodj Bert Haandrikman is sinds begin jaren 80 groot fan van het Eurovisie Songfestival en telt daarom vanaf woensdag 28 april 2021 af naar het grote liedjesfestijn, dat in de week van 18 tot en met 22 mei plaatsvindt in Rotterdam. Dit doet hij in zijn NPO Radio 5-programma Goeiededag Haandrikman!, maar ook op MAX Vandaag en de socialmediakanalen van het radioprogramma.

Aftellen naar Eurovisie Songfestival

Vanaf woensdag 28 april behandelt Bert Haandrikman in zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! dagelijks het laatste songfestival-nieuws en draait hij elke dag een echte songfestivalplaat. Op MAX Vandaag licht hij de songfestivalnummers die hem het meest zijn bijgebleven toe in een videoreeks.

Video’s op MAX Vandaag

Hij vertelt meer over het nummer en vooral ook over waarom hij het zo bijzonder vindt. In 1 van de video’s komt bijvoorbeeld het nummer Ein bißchen Frieden voorbij, waar de Duitse Nicole in 1982 het Eurovisie Songfestival mee wint. Mede door dit nummer is groot Bert fan geworden van het liedjesfestijn. De platen die Bert bespreekt in de video’s worden ook door hem gedraaid in zijn radioprogramma.

Berts songfestival-verzameling

Naast fan, is Bert ook een echte songfestival-verzamelaar. Hij verzamelt van alles wat te maken heeft met het festival. Op de socialmediakanalen van Goeiededag Haandrikman! laat hij in een 5-delige videoserie een aantal topstukken zien.

De eerste video’s uit de 5-delige reeks komen op 28 april 2021 online. Meer over het Eurovisie Songfestival kunt u lezen op onze speciale songfestival-pagina.

Geef een antwoord