bert haandrikman

Bert Haandrikman legt zijn virtuele kleedje neer tijdens Koningsdag

Naast het MAX Radio-defilé wordt er op NPO Radio 5 nog iets leuks georganiseerd tijdens Koningsdag. Dj Bert Haandrikman geeft op 27 april in zijn show Haandrikman! onder de noemer Berts kleedje 3 persoonlijke items van zijn Radio 5-collega’s weggeven.

Dit ligt er op Berts kleedje

Een rondje over de echte vrijmarkt is niet mogelijk in 2020, maar een virtueel vrijmarktkleedje neerleggen kan natuurlijk nog wel. Dat is dan ook precies wat Bert Haandrikman doet. Op Koningsdag mag hij tijdens zijn programma een aantal bijzondere spullen veilen. Zo kunnen mensen een tekening van dj Hans Schiffers winnen. Hans Schiffers is naast dj ook een zeer talentvolle tekenaar. Vooral zijn cryptopicto’s zijn bekend. Speciaal voor Berts kleedje heeft hij een cryptopicto gemaakt die Bert mag weggeven.

Ook dj Bert Kranenbarg doet mee. Hij heeft recent een shirt met de tekst’ Ik geloof in jou en mij’ gekocht en speciaal voor Berts kleedje doet hij hier afstand van.

bert kranenbarg

Dan is er ook nog de omslagdoek van Manuëla Kemp, die u kent als dj van het MAX-programma De MAX!. Manuëla is gek op handwerken en is speciaal voor Berts kleedje begonnen met het haken van een omslagdoek in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Zij is al een heel eind, zoals u ziet.

Manuela kempTegenprestatie

Deze prijzen worden op 27 april 2020 verloot in de uitzending van Haandrikman!. Iedereen die iets wint moet wel een tegenprestatie leveren, want zeker in deze coronatijd is het goed om elkaar een te helpen.

Aanmelden voor Berts kleedje

Lijkt het u leuk om 1 van deze 3 dingen te winnen? U kunt meedingen via de website van NPO Radio 5. U kunt hier aangeven voor welke prijs u in aanmerking zou willen komen én welke tegenprestatie u zult doen.

Haandrikman! is elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op NPO Radio 5

(Bron: NPO Radio 5, Haandrikman!)

Geef een reactie