Kerstwens

Een speciale kerstwens? geef het door aan Bert Haandrikman

Kerst is onlosmakelijk verbonden met cadeaus, samenzijn met familie en vooral lekker eten. Voor veel mensen echt iets om naar uit te kijken, maar niet iedereen kan zich dit soort luxe veroorloven. Om ook deze Nederlanders een onvergetelijke Kerst te bezorgen, laat MAX-dj Bert Haandrikman in de aanloop naar de 2 kerstdagen elke dag en decemberwens in vervulling gaan in zijn programma Haandrikman!.

Stuur uw wens op naar Bert

Geen wens is Bert te gek. Van grote, kleine tot gekke en bijzondere wensen: ze zijn allemaal welkom. De enige voorwaarde is dat ze iets te maken moeten hebben met de kerstgedachte. Heeft u zelf een wens die u graag aan Bert Haandrikman wil voorleggen? dan kunt u een e-mail sturen naar haandrikman@omroepmax.nl. Vermeld hierin duidelijk uw naam, uw telefoonnummer en natuurlijk wat uw wens precies is. Insturen kan tot 25 december 2018.

Live in de uitzending

Als wordt besloten uw wens in vervulling te laten gaan, wordt u in de uitzending gebeld door Bert in zijn programma Haandrikman!. U hoort Haandrikman! elke maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5.

Op 17 december 2018 heeft Bert de eerste wens in vervulling laten gaan. U kunt hier het fragment terugluisteren.

Geef een reactie

Reactie

 1. lonius says:

  U vraagt om een bijzonder iemand een Kerstpakket/wens te sturen, welaan hier is mijn wens.
  Mijn dochter is in 2017 getroffen door een agressieve vorm van borstkanker. Na een zeer zware chemokuur, een operatie vlak voor Kerst en daarna nog diverse bestralingen heeft mijn dochter precies één dag geleefd met het idee dat ze klaar was. Maar helaas: ze werd getroffen door een agressieve vorm van hersenkanker.
  Na een 11 uur durende operatie is 1/3 weggehaald. Meer was niet mogelijk omdat anders diverse uitvalprocessen hadden plaatsgevonden.
  Ook hierna weer bestralingen. Afgelopen week is ze behandeld voor klachten aan haar oor (brommen, druk en geruis). Hoe dit afloopt weten we niet. In januarie 2019 volgen weer diverse onderzoek en scans. Wij duimen en bidden voor een algehele genzeing. Een Kerstpakket van u zou enorm welkom zijn.

  Alvast hartelijk dank en voor u en uw gehele team een gelukkig maar vooral gezond 2019 gewenst.