Duur 05:44
Gepubliceerd op 19 december 2016

Anneke en Marjan samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Maandag 19 december 2016 zijn Anneke (67) en Marjan (65) samen naar klassiek geweest in het Concertgebouw in Amsterdam.

Harriet Krijgh

Koppel datingspelSamen luisterden zij naar het Nederlands Philharmonisch Orkest dat met celliste Harriet Krijgh een kerstconcert in sprookjessfeer ten gehore bracht. Met werk van onder andere Humperdinck, Tsaikovski en Chatsjatoeran.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Anneke en Marjan het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan  donderdag 12 januari 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer