Duur 04:05
Gepubliceerd op 30 maart 2017

Adeline en Chris samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Donderdag 30 maart 2017 zijn Adeline (66) en Chris (70) samen naar klassiek geweest in Nijmegen.

Werk van Stravinsky, Berio en Van Rossem

Koppel datingspel

Adeline woont in Warnsveld. Ze is een energieke, zelfstandige vrouw met veel humor en een algemene brede interesse. Ze houdt van wandelen, lezen en films.  En natuurlijk van klassieke muziek: kamermuziek, koor, opera. Zelf geeft ze piano- en zangles.

Chris woont in Rozendaal. Hij omschrijft zichzelf als een integer, humorvol en sociaal persoon. Hij houdt van architectuur, kunst, lezen, reizen, film en natuurlijk van klassieke muziek.

Donderdag 30 maart is het MAX Avondconcert live aanwezig in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Het Gelders Orkest brengt werk van Stravinsky, Berio en Van Rossem. Met optredens van pianist Ralph van Raat en mezzosopraan Rosanne van Sandwijk.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Adeline en Chris het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 6 april 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer