100-jarig model op modeblad Vogue

Het Britse modeblad Vogue viert dit jaar haar 100ste verjaardag en ter ere daarvan siert een 100-jarig model de cover van het magazine.

Jong en graatmager

Piepjong en liefst graatmager, meestal zijn dat de modellen die de covers van modebladen bevolken. Maar niet in het geval van het juninummer van de Britse Vogue. Daarop prijkt het 100-jarige model Bo Gilbert. De betreffende dame is gekozen om te bewijzen dat leeftijd niet belangrijk is.

Tiptop

De modieuze 100-jarige is ook niet toevallig gekozen. Ze is altijd gek op mode geweest en ziet er nog fantastisch uit. Ze zorgt ervoor tiptop gekleed te gaan, zelfs als ze haar huis niet uit hoeft. Het liefst zou ze willen dat er nog veel hoeden gedragen worden, daar heeft zij nog wel eens heimwee naar.

Juninummer

Na de fotoshoot kan het model haar ogen bijna niet geloven, wat staat ze geweldig op de foto’s! Ze is er trots op dingen te doen die andere mensen van haar leeftijd haar niet snel zullen nadoen. Het juninummer met Bo Gilbert op de cover ligt inmiddels in de winkels.

Leeftijdsdiscriminatie

Naast het tijdschrift is Gilbert ook te zien in een nieuwe reclame van een luxe warenhuisketen. Creatief directeur marketing Ben Tollet vindt leeftijdsdiscriminatie niet meer van deze tijd: “We zijn er trots op dat wij meewerken aan een project dat aantoont dat ouderen minstens even stijlvol en elegant kunnen zijn als jonge modellen”.

Welk mode-item van weleer mist u nog wel eens, zoals Bo Gilbert de hoed mist?

(Bron: welingelichtekringen.nl)

Geef een reactie