Verhuisservice voor ouderen groot succes

Voor veel mensen is verhuizen een flinke klus. Behalve het inpakken van spullen moet er ook ontzettend veel geregeld worden. Een Fries verhuisbedrijf heeft een gat in de markt gevonden en helpt ouderen compleet te verhuizen, zo meldt de NOS.

Een schot in de roos

Het bedrijf uit Friesland merkte dat veel ouderen behoefte hadden aan meer dan alleen hulp bij de daadwerkelijke verhuizing. “Een gewoon verhuisbedrijf doet dat niet: het installeren van nieuwe wifi, het oversluiten van gas, water en licht, het vermaken van gordijnen, het opleveren van de oude woning, dat soort dingen. Wij zijn daar toen mee begonnen. Een schot in de roos, mag je wel zeggen.” aldus Simone van der Veen van Ontzorgd Verhuizen.

Volop werk

Het bedrijf opent binnenkort vestigingen in onder meer Groningen, Assen en Heerenveen. Een aantal weken geleden verscheen er een verhaal in de Leeuwarder Courant. Hierop kwamen zo’n 400 reacties binnen. Grotendeels berichten van werkloze 40-plussers die graag bij het bedrijf aan de slag willen gaan. Volgens het bedrijf staat hen in de toekomst volop werk te wachten. Door het langer thuis moeten blijven wonen en de grote vergrijzing zitten er de komende jaren honderdduizenden verhuizingen aan te komen.

Geef een reactie