Nationale Sportweek

Nationale Sportweek van start

In beweging blijven is goed voor lijf en leden. Om meer mensen te enthousiasmeren voor sport organiseert sportkoepel NOC*NSF van 18 tot en met 27 september 2020 de Nationale Sportweek.

Activiteiten Nationale Sportweek

Tijdens deze week worden nederlanders op allerlei manieren gestimuleerd om te gaan bewegen, in teamverband of individueel. Zo openen sportclubs door heel het land hun deuren voor potentiële nieuwe leden. Ook trekken de ambassaderus van de sportweek het land in om mensen te vragen wat sport met hen doet. Dat is niet zonder reden, want het thema van de week is ‘wat doet sport met jou?’.

Ambassadeur Olga Commandeur

Eén van de ambassadeurs van dit jaar is MAX-presentator Olga Commandeur. Zij heeft een filmpje opgenomen waarin zij meer vertelt over de Nationale Sportweek.

Deel uw verhaal

In de video roept Olga iedereen op om in een reactie onder het filmpje te laten weten wat sport met hem of haar doet. Als u zelf geen YouTube-account heeft maar wel graag met met anderen wilt delen wat sporten met u doet, dan kunt u uw verhaal ook delen op de website van NOC*NSF. Het maakt niet uit over welke tak van sport of bewegen het verhaal gaat. U mag dus ook een verhaal insturen over uw voorliefde voor wandelen of fietsen.

(Bron: NOC*NSF)

Geef een reactie

Reactie

  1. Diet Bresters says:

    Fietsen, wandelen en Nederland in Beweging zorgt ervoor dat ik flexibel blijf en voor rust in mijn hoofd.