De Olympische Spelen 18 uur per dag live op tv

Tijdens de Olympische Spelen zendt de NOS 18 uur per dag live televisie uit. Op 5 augustus 2016 gaat het spektakel in Rio de Janeiro van start. In totaal gaat het om 300 uur sport. Volgens de NOS hoeven sportliefhebbers niets te missen uit Rio de Janeiro. De Spelen zijn ook te volgen op de radio, teletekst en op internet.

NOS Studio Rio

De olympische dag begint rond de klok van 07.00 uur Nederlandse tijd. Jeroen Stomphorst geeft 2 uur lang in NOS Studio Rio een overzicht van wat er de nacht ervoor op sportgebied allemaal is gebeurd. Het is in Rio 5 uur vroeger. Van 09.00 tot 10.00 uur volgt de ‘match of the day’ van het olympisch basketbaltoernooi. Mart Smeets doet hiervan verslag.

NOS Rio Live

Rond 14.00 uur begint de eerste van 3 edities NOS Rio Live, gepresenteerd door Rivkah op het Veld of Sjoerd van Ramshorst. In de tweede editie praat Tom Egbers met sidekick Robin van Galen, bondscoach waterpolo bij de heren, om 18.00 uur iedereen die heeft gewerkt bij over de gebeurtenissen in Rio. Daarna volgt de derde editie van NOS Rio Live met Dione de Graaff of Herman van der Zandt, van 18.45 uur tot 23.00 uur.

NOS Studio Olympic Park

Aansluitend is het tijd voor de dagelijkse late night talkshow NOS Studio Olympic Park met Henry Schut. Aansluitend is er nog tot 05.00 uur in de ochtend live sport te zien, wederom met Dione de Graaff of Herman van der Zandt. De NOS brengt verder in opdracht van de olympische organisatie het hockeytoernooi in beeld voor miljarden kijkers wereldwijd.

(Bron: ANP)

Geef een reactie