Pieter Omzigt

Opvallendste tweets en posts van maandag 6 maart

Het Carré-debat borrelt maandag 6 maart 2017 nog na op social media. GroenLinks en Henk Krol genieten na van het succesvolle optreden en Kees van der Staaij (SGP) heeft na het bekijken van het debat advies voor de deelnemende lijsttrekkers. Daarnaast worden er vandaag wat personen in het zonnetje gezet op Facebook.

Tijdens het Carrédebat valt vooral Diana Matroos twitteraars op. Ze krijgt er flink van langs. Henk Krol kan op bijval rekenen voor zijn discussie met Matroos. Trots schrijft hij op zijn Facebookpagina bij het fragment van zijn discussie met Matroos: “Soms verwijten mensen me dat ik te fel ben. Maar gisteravond pakte dat goed uit in mijn debat met Diana Matroos. Zelfs de andere lijsttrekkers vonden dat ik haar knap op haar nummer zette. Daarna was ze ineens poeslief voor de anderen.”

Henk Krol

GroenLinks geniet ook nog even na. Jesse Klaver is tot winnaar van het debat gekozen en uiteraard is de partij het daar volledig mee eens.

Kees van der Staaij nam geen deel aan het debat, maar toch kan ook hij als winnaar worden beschouwd vanwege onderstaande tweet. Die is namelijk 591 keer gedeeld en 1419 mensen hebben aangegeven de tweet leuk te vinden.

In het zonnetje

Andere partijen kiezen er vandaag voor om wat mensen in het zonnetje te zetten. Zo blijkt onderstaande vrouw zich als een moeder over de leden van Artikel 1 te ontfermen.

Artikel 1

Ook het CDA zet vandaag op Facebook iemand in het zonnetje, namelijk Kamerlid Pieter Omtzigt. Waarom de partij speciaal dit Kamerlid in het zonnetje zet is niet bekend, hij blijkt in ieder geval niet jarig.

Pieter OMzigt

Geef een reactie