Helikopter

Opvallendste tweets en posts van maandag 13 maart

De wallen hangen inmiddels op hun knieën, maar de lijsttrekkers moeten nog even door om de kiezers ervan te overtuigen op hun partij te stemmen. En om überhaupt te gaan stemmen. Dus zijn ze nog volop bezig met het voeren van campagne, onder andere via posts op social media. En campagne voeren, dat doet ieder op zijn eigen manier.

#helihenk

Henk Krol weet de publiciteit goed op zich te richten in de laatste weken van de verkiezingsstrijd.  Hij verplaatst zich met een helikopter van plaats naar plaats in Nederland. Inmiddels is #helihenk een groot succes op twitter.

 

Boer zoekt vrouw

Ruim 4 miljoen Nederlanders hebben zondag 12 maart 2017 de aflevering van Boer zoekt Vrouw bekeken. Ook politici betrekken Boer zoekt Vrouw in hun campagne. Eerder gaf Mark Rutte al aan dat hij een grote fan is van het programma en het CDA besloot nu ook in te haken op het programma door onderstaand filmpje te maken.

Volop strijd

De strijd is nog volop gaande. Op treinstations krijgt iedereen flyers in zijn hand gedrukt van politieke partijen. GroenLinks ziet de kans dat Jesse Klaver tot premier wordt gekozen waarschijnlijk toenemen, want de partij gaat nu heel duidelijk de strijd aan met Mark Rutte. GroenLinks heeft namelijk een verkiezingsspotje vóór de VVD gemaakt.

 

 

Geef een antwoord