voetbal

Raad Gevraagd: “speelt mijn kleinkind echt te wild?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Paul en zijn vrouw passen elke dag na school op hun kleinkind. Zij wonen dichtbij de school waardoor hij na schooltijd altijd nog met vriendje buiten kan spelen. Een ouder van 1 van deze vriendjes vindt dat hun kleinkind te wild speelt. Wat moet Paul hiermee?

“Mijn kleinzoon is 10 en speelt voetbalt graag buiten met zijn schoolvriendjes. Ik vind het leuk dat hij zich zo goed vermaakt, maar dat vindt de vader van 1 van de jongetjes waarmee hij speelt niet. Hij kwam laatst aan de deur en vertelde dat hij vindt dat ons kleinkind te wild voetbalt en dat zijn kind er weleens een blauwe plek aan overhoudt. Ik zei tegen hem dat dat ik het normaal vindt en dat zoiets kan gebeuren, waarna deze meneer een beetje boos werd. na dit gesprek realiseerde ik me dat de normen van nu heel anders zijn dan vroeger, dus dat mijn kleinkind misschien wel een beetje te wild speelt. Moet ik dit in de gaten gaan houden, of niet toegeven aan de -in mijn ogen- overgevoeligheid van de meneer die aan de deur kwam?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

    madeliev says:

    Vraag uw kleinzoon of hij van andere kinderen vaak te horen krijgt of hij te wild speelt. Bovendien kunt u dat zelf ook beoordelen door eens te gaan kijken hoe hij speelt. Misschien is het zo, misschien ook niet. Dus zelf een aantal keren gaan kijken en beoordeel dan.