bladblazer

Raad Gevraagd: “mijn buurman gebruikt zijn bladblazer veel te vaak”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

De buurman van Marleen is blijkbaar geen fan van blaadjes in zijn tuin, want hij gebruikt zijn bladblazer bijna elke dag. Marleen vindt dit storend, maar wat kan ze ertegen doen?

“Mijn buurman heeft sinds vorig jaar een bladblazer die hij te pas en te onpas gebruik in het najaar. Hij gebruikt het apparaat niet lang, maar het is wel een irritant, monotoon geluid en bovendien blaast hij de blaadjes vrijwel altijd de tuinen in van zijn buren. Een deel ervan belandt dus ook in mijn tuin. dat er blaadjes in mijn tuin belanden vind ik niet erg, maar dat hij dit doet zonder erover na te denken stoort mij wel. Bovendien zijn bladblazers slecht voor het milieu. Het liefst zou ik hem hierop willen aanspreken, maar ik vraag me af of dit zin heeft. kan ik nog iets anders doen om hem duidelijk te maken dat vrijwel elke dag met de bladerblazer blazen geen zin heeft?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

    w12345 says:

    Ik zou hem zeggen, dat hij veel beter de blaadjes kan opzuigen, want dat kan ook met een gecombineerde bladblazer. (die kan zuigen en blazen)
    Alle blaadjes in de groene bak of naar een plek waar je het tuinafval kan storten.
    Dan is het probleem opgelost.