Chocolademelk van Robèrt van Beckhoven

Volgens Robèrt hoort warme chocolademelk bij de feestdagen. Heerlijk, vooral als het buiten koud is. Bij voorkeur maakt hij het van pure chocolade met een verdeling van 10 procent chocolade en 90 procent melk. Met melkchocolade is de verhouding weer iets anders, maar dat is een kwestie van uitproberen. Dus écht lekkere chocolademelk van Robèrt. Lekker met slagroom en koekkruimels erop!

Ingrediënten:

  • 500 milliliter volle melk
  • 50 gram pure chocolade heel fijn gehakt

Voor erop: slagroom (licht gezoet), kleine stukjes candybar, grove koekkruimels of stukjes banaan.

Bereidingswijze:

Doe de melk en chocolade in een pan en breng aan de kook. Giet de chocolademelk in een glas en breng eventueel op smaak met een scheutje siroop naar keuze. Serveer met een royale toef slagroom en toppings naar keuze – maak het zo over the top als je zelf wilt!

Geef een reactie