V&D weer tijdelijk open

Alle 62 warenhuizen van V&D openen vanaf woensdag 23 maart 2016 nog een laatste keer hun deuren. De verschillende filialen in heel Nederland gaan 3 tot 4 weken open om de resterende voorraden te verkopen.

Overeenstemming

De curatoren hebben overeenstemming bereikt met leveranciers en verhuurders van winkelpanden over de laatste leegverkoop. Ook hebben ze inmiddels personeel gevonden om in de winkels te werken tijdens die 3 tot 4 laatste weken.

Op = op

Gespreid gaan de winkels woensdag, donderdag of vrijdag open. Wat er precies in de winkels wordt verkocht is niet bekendgemaakt. Er zijn al restvoorraden verkocht aan opkopers. Op de website van de V&D ziet u welke filialen op welke dagen openen. Wilt u uw slag slaan, wees er dan snel bij want op = op.

Geen doorstart

De grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, nadat de doorstart onhaalbaar was. Supermarktconcern Jumbo neemt wel de La Place-restaurants van V&D over. De opbrengsten van de tijdelijke heropening gaan naar de schuldeisers. Die hebben zo’n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan.

(Bron: ANP)

Geef een antwoord