Mieke Schouten, seniorencoach

De seniorencoach is er voor u!

Er zijn van die momenten in het leven dat u vastloopt. U kunt te maken krijgen met bijvoorbeeld eenzaamheid, rouw na het wegvallen van de partner, fysieke problemen krijgen, waarbij het werk wegvalt, een heftige gebeurtenis ingrijpt in het leven of de gedachte aan het naderende einde. Er zelf uitkomen kan dan lastig zijn. De seniorencoach is er voor u!

Mieke Schouten, de seniorencoach van MAX, helpt mensen die vastlopen weer in hun kracht te komen. Samen met u kijkt zij waar ondersteuning nodig is zodat u zelf weer de regie over uw eigen leven krijgt.

Vragen die u bezig houden

Wellicht heeft u vragen over hoe u meer zin kunt geven aan uw leven of hoe u het als mantelzorger van uw partner volhoudt en er ook tijd voor uzelf overblijft. Maar ook hoe u de regie over het leven kan houden als u sociale contacten verliest doordat uw partner dementie heeft. Hoe u richting geeft aan uw leven nadat uw partner is overleden, zeker als u voor die tijd altijd alles samen deed. Maar ook als de relatie met uw kinderen niet verloopt zoals u zou willen. Bij dit soort vragen kan de seniorencoach met u meekijken en ondersteuning bieden zodat u weer de regie over uw leven in handen krijgt.

Kortom, zit u ergens mee en zou u daar graag iets aan willen doen? Neem dan vrijblijvend contact op met seniorencoach van MAX. Vul onderstaand formulier of bel met 035 6770710 (lokaal tarief). Het nummer is op werkdagen te bereiken tussen 10.00 en 14.00 uur.

Contact met de seniorencoach:

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.