Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Ma 27 oktober 2014 17:41 NPO 2 59 min

Wintertijd

Is er door de eeuwen heen veel veranderd in ons interieur? De kersverse winnaar van 'Heel Holland Bakt'. MAX Ombudsman over dataverbruik. En Trudy de Jong is te gast.

De wintertijd is ingegaan en langzaam kruipen we weer binnenshuis. Wat hebben we door de eeuwen heen gedaan om het binnen gezellig te maken? En is daar veel in veranderd? Interieurhistoricus Ineke den Hollander neemt ons mee op een interieurreis door de tijd.

Het programma 'Heel Holland Bakt' heeft weer heel wat teweeg gebracht. Behalve een kersverse winnaar, ook veel amateurbakkers die allemaal aan het bakken zijn geslagen. Bij ons de winnaar en een aantal bakfans die een bakwedstrijd met elkaar aangaan.

Stel u heeft een mobiel abonnement zonder databundel, want u gebruikt geen internet op uw mobiel. Dan valt de rekening op deurmat en krijgt u een gepeperde rekening voor het verbruik van mb's. Hoe kan dit ? MAX Ombudsman zocht het uit.

Ze stonden op het podium met U2, Aretha Franklin en Stevie Wonder. Maar vanmiddag treden ze bij ons op: het Soweto Gospel Choir!