Tijd voor MAX

Amusement

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Vr 8 oktober 2021 17:10 NPO 1 43 min
Herhaald op 11 oktober 2021 NPO 1

Plien en Bianca hebben een nieuwe voorstelling!

Te gast: Jan Rietman, Leon Willems, Rob Harmeling, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Jacques van Ewijk en de cast van The John Lennon Songbook.

Het is de zwaarste prestatie uit zijn leven. Voormalig profwielrenner Rob Harmeling fietste maar liefst 1200 kilometer in 3 dagen tijd. Hij maakte een tocht langs revalidatiecentra in Nederland om geld op te halen voor de Maartens Foundation.

Al meer dan 20 jaar geleden braken Plien en Bianca door met Zaai en nu staan ze alweer met hun 7e voorstelling ' En dan nu?' in de theaters.

De Nobelprijs voor de Vrede gaat dit jaar naar de Filipijnse journalist Maria Ressa. Bij ons is Leon Willems, directeur van Free Press Unlimited. Hij is bevriend met Maria.

Zondag in de finale van Heel Holland Bakt Nog een Keer, zakte helaas zijn molen van nougatine in. Met Jacques van Ewijk bespreken we zijn HHB-avontuur.

Het is deze maand vijftig jaar geleden dat John Lennon op zijn tweede soloalbum het iconische lied Imagine uitbracht. We praten over deze muzieklegende met muziekkenner Jan Rietman.

En de cast van de theatershow Imagine - The John Lennon Songbook treedt bij ons op.