Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Do 12 december 2019 17:10 NPO 1 40 min
Herhaald op 13 december 2019 NPO 1

Hadewych Minis in Trouw Kerstconcert

Te gast: Frans Lanting, Hadewych Minis, Sandra Ysbrandy, Frits Sissing en André Hillebrand.

Vanaf 20 december presenteert het Louwman Museum, het museum voor historische auto’s, een overzichtstentoonstelling van 17 zogenaamde Alvis automobielen uit de periode 1920-1967. Alvis was een Engelse autofabrikant die kwalitatief hoogwaardige auto’s maakte met een typisch Engelse carrosserie. André Hillebrand, secretaris van de Alvis Owners Club Nederland vertelt over het bijzondere van dit automerk én hij neemt er eentje mee!

Op Eerste Kerstdag zendt Omroep MAX de registratie van het Trouw Kerstconcert uit vanuit de Grote Kerk in Den Haag. Eén van degenen die daaraan meewerken is actrice en zangeres Hadewych Minis. Ze komt ook vertellen over haar theatershow Hadewych doet de dames waarin ze put uit de allermooiste door vrouwen gezongen liedjes uit 75 jaar Nederlandse muziekgeschiedenis. Samen met het Matangi Quartet dat haar tijdens de show begeleidt zingt ze vandaag één van haar absolute favorieten.

In de keuken onze specialist in vintage cooking Sandra Ysbrandy.

's Werelds beroemdste natuurfotograaf Frans Lanting is in Nederland en heeft een belangrijke boodschap.

In januari worden weer dé musicalprijzen uitgereikt tijdens het Musical Award Gala. Frits Sissing presenteert het gala en maakt de eerste nominaties bekend.