Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Ma 17 december 2018 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 18 december 2018 NPO 1

De vrienden van Frank Evenblij

Te gast: Mike en Willemijn Weerts, Frank Evenblij, De Proppies, André Donker, Janny van der Heijden en Hilary Akers.

Acteur Mike Weerts en zijn vrouw, theatermaakster Willemijn Weerts, zitten bij ons aan tafel om te vertellen over hun theatervoorstelling Wolk die binnenkort in première gaat. Het stuk is gebaseerd op de persoonlijke ervaring van Willemijn met postpartum depressie, oftewel postnatale depressie, iets waarmee zij te maken kreeg na de geboorte van haar tweede kindje. Met de voorstelling wil het stel het taboe dat nog altijd rondom dit thema heerst doorbreken en postpartum depressie ook onder zorgverleners bekender maken.

Presentator Frank Evenblij is ook te gast. Het nieuwe seizoen van zijn personalityshow Evenblij maakt vrienden gaat bijna van start en daarin gaat hij weer wekelijks op pad met nationale én internationale beroemdheden. Daarnaast presenteert Frank de nieuwe BNNVARA-quiz Het uur van de waarheid, dus er is genoeg om over te praten.

En een optreden van De Proppies, een uit vijf Volendamse nichtjes én hun neef bestaande zanggroep die een kerstalbum heeft opgenomen: Christmas with De Proppies. Vandaag laten ze bij ons horen hoe dat klinkt: kerstmis met een palingsound!

Verder blikken we met boswachter André Donker terug op het natuurnieuws van 2018. Met Janny van der Heijden hebben we het over de tweede aflevering van Heel Holland Bakt. En schrijver en kok Hilary Akers vertelt over de uitreiking van de Michelinsterren.